Rakennusalan palvelut pitkällä kokemuksella

Monipuolinen rakennusliike Luumäellä

Luumäen Rakennuspalvelu Oy on luotettava täyden palvelun rakennusliike. Palvelemme Luumäellä ja noin 50 kilometrin säteellä sen ympäristössä. Teemme rakennusalan työt vankalla kokemuksella. Henkilökuntamme koostuu alalla pitkään toimineista ammattilaisista, jotka hallitsevat työkohteissa niin kokonaisuudet kuin pienemmät yksityiskohdatkin. Kun tarvitset osaavan tekijän, ota meihin yhteyttä!

Tunnelmallinen hirsitalo Luumäen rakennuspalvelu

Rakentamisen ja remontoinnin ammattilainen

Palveluihimme kuuluvat erityisesti uudisrakentaminen, korjausrakentaminen sähkötyöt ja LVI-työt. Olemme monipuolinen rakennusliike, jonka valitessasi saat luotettavat ja ammattitaitoiset tekijät työkohteeseesi. Tarjoamme rakennus- ja saneerauspalveluita sekä kunnille, yrityksille että yksityisille kotitalouksille.


Rakennuspalvelumme kattavat muun muassa seuraavat:

  • Uudisrakentaminen
  • Saneeraustyöt kuten talojen laajennukset
  •  Remontointi
  •  LVI-työt
  • Sähkötyöt


Rakentamisen ja remontoinnin töissä olemme tinkimättömiä alan ammattilaisia. Otamme aina huomioon työkohteiden erityispiirteet ja olemme tarkkoja työnjäljestä.

Valitse ammattilainen

Luumäen Rakennuspalvelu Oy on laadusta tinkimätön rakennusliike, jonka työnjälkeen voit luottaa. Oli työkohteesi sitten uudisrakennus, saneeraus- tai korjauskohde – ota meihin yhteyttä!