Luotettava kumppani rakennussaneerauksiin Akaan ja Tampereen seudulla

Akaan Asuntosaneeraus Oy on kokenut ja luotettava kumppani rakennussaneerauksiin. Palvelumme kattaa kylpyhuoneremontit, sisämaalaukset, huoneistoremontit, ulkomaalaukset ja julkisivuremontit. Saneeraamme erityisesti omakoti-, rivi- ja kerrostaloja Akaan ja Tampereen seudulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Akaan Asuntosaneeraus Oy

Akaan Asuntosaneeraus Oy on nimensä mukaisesti asuntosaneerauksiin erikoistunut yritys. Teemme saneeraukset pääosin omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin Akaan ja Tampereen seudulla.

 

Valttejamme ovat pitkä kokemus, monipuolinen osaaminen ja kustannustehokas palvelu. Hoidamme kaikki saneeraustyöt ripeästi, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen, ja samalla laadusta tinkimättä.

 

Jos kaipaat kustannustehokasta ja luotettavaa saneeraajaa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ammattitaito

Akaan Asuntosaneeraus Oy

Meiltä löytyy runsaasti kokemusta ja vankka ammattitaito saneeraustöihin.

Ammattitaito

Akaan Asuntosaneeraus Oy

Saat meiltä sisä- ja ulkotilojen saneeraukset kaikenkokoisiin kohteisiin.

Ammattitaito

Akaan Asuntosaneeraus Oy

Teemme työmme ripeästi ja kustannustehokkaasti. Emme kuitenkaan tingi laadusta.

Ammattitaito

Akaan Asuntosaneeraus Oy

Olemme luotettava paikallinen kumppani kaikkiin saneeraustöihin.

Monipuoliset palvelut

Palvelumme kattaa kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit, ulkomaalaukset sekä muun muassa sisämaalaukset ja kokonaiset julkisivuremontit.

Kylpyhuonesaneerausten osaamista

Teemme kylpyhuoneremontit tehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Palvelumme kattaa esimerkiksi kosteusmittaukset, vesieristystyöt, laatoitukset, putkityöt ja kalusteasennukset.

 

Meiltä löytyy VTT:n vesieristyssertifikaatit ja runsaasti kokemusta kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen remonteista. Varmistamme erinomaisen lopputuloksen käyttämällä laadukkaita materiaaleja.

Huoneistoremontit tarpeidesi mukaan

Teemme pienet ja suuret huoneistoremontit kokemuksella ja vahvalla asiantuntemuksella. Hoidamme esimerkiksi tapetoinnit, maalaukset ja laatoitukset tarpeidesi mukaan.


Saat meiltä aina halutessasi helppoa avaimet käteen -palvelua. Toteutamme pienet ja suuret saneeraukset alusta loppuun aikataulussa ja kustannustehokkaasti.

Kokemusta ulkomaalauksista

Palveluihimme kuuluu ulkotilojen maalaukset kaikenlaisissa kohteissa. Huolehdimme esimerkiksi kerrostalojen ja omakotitalojen ulkopintojen maalaustöistä kokemuksella.


Ulkomaalauksen avulla parannamme rakennuksen ulkonäköä ja lisäämme sen säänkestävyyttä. Tunnemme erilaiset materiaalit ja työmenetelmät. Lue lisää ulkomaalauksista ja pyydä tarjous!

Ulkomaalaukset

Muut palvelut saneeraajille

Teemme maalaustyöt myös sisätiloissa. Tunnemme erilaiset pinnat, maalit ja maalaustekniikat erinomaisesti. Huolehdimme luonnollisesti myös maalaustöitä edeltävistä tasoitus- ja pohjamaalaustöistä.

 

Teemme myös kokonaisvaltaiset julkisivuremontit. Ammattilaisillamme on kokemusta ja osaamista eri materiaaleista ja työtekniikoista. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

Muut työt

Saat meistä kokeneen kumppanin rakennussaneerauksiin Akaan ja Tampereen seudulla.

Saneeraamme sisä- ja ulkotilat ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.